fbpx

Palvelumme

Kauttamme luotettavat ja toimivat
rekrytointipalvelut kaikille toimialoille.

Yrityksille

Olemme täyden palvelun henkilöstöalan toimija ja tarjoamme yrityksille käytännöllisiä ja joustavia henkilöstö- ja rekrytointiratkaisuja.

Henkilöstövuokraus tarjoaa ratkaisun yrityksille niin tilapäisiin kuin pidempiaikaisiinkin tarpeisiin. Se mahdollistaa nopean palkkaamisen lyhytaikaisiin projekteihin, sesonkikorotuksiin tai vaikkapa sairauslomaisten sijaistamiseen. Samalla se antaa myös mahdollisuuden vuokrata osaavaa henkilökuntaa pidemmäksi aikaa, kuten määräaikaisiin tehtäviin tai projektinhallintaan. Tämä joustava malli auttaa yrityksiä optimoimaan resurssinsa ja varmistamaan, että heillä on aina oikea määrä osaajia juuri heidän tarpeisiinsa.

Suorarekrytointi kauttamme tarjoaa yritykselle kustannustehokkaan ja nopean vaihtoehdon työntekijätarpeen tullessa. Rekrytoinnin ulkoistaminen on yritykselle vaivaton ja rekrytoitavien laatu paranee ammattimaisen rekrytointiprosessin johdosta.

Suorahaku tarjoaa kattavan ja kohdennetun tavan löytää sopivat työntekijät yrityksellesi, ja se voi olla erinomainen vaihtoehto erityisesti kriittisten tai vaativien tehtävien täyttämiseen.

Työnhakijalle

Olemme täällä sinua varten auttamassa sinua saavuttamaan työurasi tavoitteet. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, ja autamme sinua löytämään unelmiisi vastaavan työpaikan. Tavoitteemme on olla luotettava kumppani koko urapolkusi varrella.

Laaja työpaikkavalikoima: Tarjoamme avoimia työpaikkoja monilla eri toimialoilla. Riippumatta siitä, oletko etsimässä vakituista työtä, määräaikaista projektia tai osa-aikaista työtä, teemme kaikkemme, että löydämme sopivan työpaikan juuri sinun tarpeisiisi.

Joustavuus: Ymmärrämme, että elämässä voi tulla yllättäviä tilanteita. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia, jotka sopivat eri elämäntilanteisiin.

Helppo yhteydenpito: Olemme tavoitettavissa lähes kaikkina vuorokauden aikoina. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi ja huolissasi.